Herdenkingssieraden

van twee trouwringen nieuwe herdenkingsring gemaakt, middenring is nieuw

Een herdenkingsring kan op verschillende manieren gemaakt worden. Er kan bijvoorbeeld voor gekozen worden om de trouwring van de overleden partner in een nieuwe ring te verwerken (omsmelten) of om de ring in tact te laten er iets bij of op te maken. Op de foto links ziet U een herdenkingsring, waarbij de trouwringen van de overleden ouders met een nieuwe ring zijn samengevoegd. Belangrijk is dat de inscripties intact gebleven zijn. Zo ontstaat een totaal nieuwe damesring.

Gedenksieraad, achter de diamant bevindt zich een beetje as

Achter de diamant bevindt zich een beetje as

Ook kan er voor gekozen worden om een beetje as van de overledene in de herdenkingsring of rouwsieraad te laten verwerken, bijvoorbeeld met een heel klein schroefje, dat na plaatsing van de as verlijmd wordt, of een helemaal weggewerkt, waarbij de opening weer met goud wordt dicht gesoldeerd. Ook kan de as achter een diamant geplaatst worden.
Assieraden kunnen ook als hanger uitgevoerd worden.

 

Herinneringsdiamant

Tegenwoordig bestaat er ook de Herinneringsdiamant (je persoonlijke herinnerRING). Een symbool aan de mooie momenten die u samen hebt beleefd. U kunt dit op 2 verschillende manieren realiseren:

  • Men kan van de as van de overleden een diamant vervaardigen. In principe wordt de natuur nagebootst, namelijk de as (koolstof) wordt onder hoge temperatuur en druk gekristalliseerd, waarvan met een diamant van slijpt.
  • De andere methode is om in een bestaande diamant een kleine opening te creĆ«ren, waarin crematie-as of een haarlok verwerkt is.

Ik ben dealer voor deze herdenkingsjuwelen. Neem ook een kijkje op www.lifegem.nl

Reacties gesloten